Over Maud

Hi, ik ben Maud van Gemert en ben jouw rechterhand als het gaat om je socials. Zie mij als een mini-marketingafdeling van jouw bedrijf óf als jouw extra marketingcollega. Je kunt je socials met een gerust hart aan mij overlaten. Of al je vragen op mij afvuren over de belangrijkste platformen voor jouw bedrijf.

Passie voor social media
Ik heb altijd al een passie gehad voor online marketing en sociale media. Door deze passie ben ik gedreven om constant op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Met een schermtijd van 16 uur per week, ben ik altijd op de hoogte van wat er speelt en zie ik potentie in hoe we jouw bedrijf laten opvallen. Naast mijn brede kennis van strategie, content en branding, specialiseerde ik me in het adverteren op sociale media. Door mijn ervaring met tientallen bedrijven, heb ik geleerd om effectieve online marketingstrategieën te ontwikkelen die de doelgroep aanspreken en de merkwaarde versterken. Met mijn resultaatgerichte blik focus ik me op het succes voor jouw bedrijf.

Maud Short Online

De kracht van samenwerken

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Met de juiste input vanuit jouw kant creëren we deze succesformule. Of dit nu betekent dat je mij het juiste beeldmateriaal aanlevert of jouw visie, wensen en ideeën met mij deelt: laten we dit samen ontdekken. Welke route we ook samen afleggen naar jouw online succes, kom maar op. Ik heb er zin in!

Inmiddels heb ik een team aan specialisten om me heen verzameld om jou volledig te ontzorgen. Ik werk samen met een content creator, copywriter, webbouwer, Google Ads specialist en fotograaf. Zo krijg jij het beste van iedereen en raak jij jouw droomklanten echt!

Let’s shine online ✨

Waar mijn kennis vandaan komt…

Mijn kennis deed ik onder andere op bij een social media agency. Eerst als campagne specialist en later als projectmanager en trainer. Hier ontdekte ik mijn passie voor dit vak. Nu help ik je graag als freelancer om (short) online te gaan. Met korte lijntjes en enthousiasme werk ik graag met je samen.

Maud Short Online
Maud Short Online

Starten met samenwerken?

Let’s get (short) online! Een goede samenwerking start met een goed, gezellig gesprek en een overheerlijke kop koffie (of in mijn - en misschien ook jouw - geval thee). Laten we kennismaken: on- of offline.

Neem contact op