E-mailnieuwsbrieven, mailfunnels, social media content en adverteren. Je hoort ze allemaal voorbij komen, maar je hebt geen idee hoe je dit opzet voor jouw bedrijf of waar je überhaupt moet beginnen. Ik vertel je alles over marketingstrategieën en maak er zelfs een voor je. Ontdek of een strategiesessie iets voor je is.

Over strategiesessies

Boek je een strategiesessie? Dan ben je van harte welkom op mijn kantoor in Den Bosch. In één dag leer ik je alles wat je moet weten om jouw kanalen optimaal in te zetten. Zodat jij opvalt bij je doelgroep.

Resultaat van de sessie

Na de strategiesessie…

heb je een marketingstrategie die ik voor je heb ontwikkeld.

kan je (team) zelf aan de slag met de uitvoering van je online marketingstrategie.

heb je veel praktische ideeën die je uit kan werken.

kan je meteen aan de slag met het schrijven van teksten voor je e-mailmarketing.

kan je meteen je social media content uitwerken uit je contentplanning.

Maud Short Online

Hoe werken we samen?

1. We kletsen samen
Voordat de strategiesessie begint, vraag ik je het hemd van het lijf. Dit doen we in een aparte meeting voor de sessie. Ik wil namelijk alles, maar dan ook echt alles, weten over jouw bedrijf. Met deze informatie stem ik de sessie volledig af op jouw bedrijf.

2. Ik ga aan de slag
Na de meeting, zet ik mijn brede kennis in online marketing in. Ik maak een op maat gemaakte strategie voor je. De gewenste online klantreis komt hier uit. Bij elk punt dat jouw ideale klant in contact komt met je bedrijf, staan we stil. Welke e-mailnieuwsbrieven moet je versturen, hoe gaat je e-mailfunnel eruit zien en hoe zet je je social media kanalen in?Ik adviseer welke social mediakanalen belangrijk zijn voor jouw bedrijf en niche. Ook geef ik je mee hoe je deze kanalen optimaal inzet. Een goede contentplanning is hiervoor belangrijk en ik deel tijdens deze sessie hoe je deze maakt met content die aanslaat. Ik kijk ook met je mee naar de webshop conversieoptimalisatie.

3. In de sessie werken we samen
De dag is een interactieve sessie, waarin je heel veel leert. Ik deel hoe ik jouw online marketing zou inzetten. Na afloop krijg je een hand-out met quick-wins die je gelijk kunt implementeren.

Let’s shine online ✨
Maud Short Online

Welke kanalen komen aan bod?

Elk online kanaal dat jouw organisatie gebruikt of zou moeten gebruiken als touchpoint met je klant behandelen we. Dit zijn doorgaans:

• Meta (Instagram & Facebook)
• TikTok
• E-mailmarketing
• Influencer marketing
• Website/webshop

Maar soms ook: Pinterest, Google, LinkedIn of andere gewenste platformen.

Hoe ziet een strategiesessie eruit?

De strategiesessie duurt een hele dag en heeft een ochtend- en middagdeel. Het ochtendprogramma staat in het teken van de ideale klantreis en de contactmomenten die je potentiële klant heeft met jouw bedrijf. In het middagdeel zoomen we in op een specifiek onderdeel van de klantreis. Van tevoren geef jij aan waar je je op wil focussen. Vaak zoomen we in op TikTok of Instagram en leer ik je hier alle geheimen van het algoritme en het platform zelf.

Let’s shine online ✨

Is de strategiesessie iets voor mij?

Deze sessie is wel voor jou als:

• je geen idee hebt waar je moet beginnen als het aankomt op je online marketing.

• je zelf aan de slag wil met social media en geen freelancer of marketingmedewerker wil inzetten.

• je jouw online marketingstrategie wil uitbreiden of optimaliseren.

• je klaar bent voor de volgende stap in je online marketing en je enthousiast bent om dit helemaal eigen te maken.

• je klaar bent om nog meer klanten te halen uit je online marketing.

Deze sessie is niet voor jou als je:

• niet gelooft in de kracht van online marketing en je dit voor je wil laten werken.

• gelooft dat je alleen via offline kanalen fantastische omzetten kan draaien en nieuwe potentiële klanten kan binnenhalen.

Wil je het liefst alles uit handen geven? Check dan of mijn diensten social beheer of social advertising iets voor je zijn

Wat kosten trainingssessies?

Jouw bedrijf verdient de exclusieve aandacht om vervolgens écht in de spotlights te staan. Daarom werk ik met sessies op maat. De prijs is €1200,- exclusief btw.

Hoor het van een ander

Ontdek hoe anderen een samenwerking ervaren.

​​Maud had een hele duidelijke presentatie gemaakt, helemaal afgestemd op onze wensen! We zijn al een tijdje aan het puzzelen hoe we Instagram nou het beste kunnen gebruiken en inzetten. Het was ook fijn om te horen dat we daarin al wat dingen goed deden. Maud kon ons duidelijk uitleggen wat de puntjes op de i zouden zijn voor onze Instagram, en had daar fijne voorbeelden bij. Door het er samen over te hebben vulden we elkaar ook goed aan, en kwamen we tot een goed eindresultaat wat het beste bij ons als boetiek past. En als kers op de taart hadden we Bossche bollen voor bij de koffie.

Logo Charlie & Goods

Lot

Eigenaresse Charlie & Goods
Maud Short Online

Is een strategiesessie iets voor jou?

Ik sta te popelen om mijn kennis over social media en online marketing met jou te delen. Hier krijg ik namelijk een enorme energieboost van.

Lees je de inhoud van de training door en denk je: YES, dit is precies wat ik wil leren! Supertof, ik kan niet wachten om de strategiesessie helemaal op maat te maken voor jouw bedrijf.

Neem contact op