Wil je groeien op je social media kanalen door meer naamsbekendheid, volgers of conversies? Ik kan je helpen met social advertising op Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok. Ontdek of het uitbesteden van je social ads iets voor jou is.

Over social media ads

Haal jij alles al uit jouw organische Instagram-, Facebook-, Pinterest- en/of TikTok-account en wil je groeien? Social ads helpen je aan meer naamsbekendheid, volgers en conversies. Met conversies bedoel ik bepaalde acties die je wil dat de ontvanger doet na het zien van je advertentie. Denk aan: een ticket kopen, afspraak maken, aanmelden voor de nieuwsbrief of iets anders.

Wanneer social ads een goed idee is…..

Wil je je social advertising uitbesteden? Gaaf! Omdat jouw potentiële klant vanuit een advertentie ook belandt op jouw profiel, is het belangrijk dat je organisch al goed en consistent post. Zit dit allemaal goed? Top, dan zetten we samen je advertenties op. Nog niet? Check dan of social beheer iets voor je is.

Hoe werken we samen?

De content bedenken we samen. Jij kent je doelgroep als geen ander en ik weet wat werkt in advertentieland. Op basis van A/B-testen ontdekken, we wat jouw doelgroep triggert tot actie. Zijn de eerste resultaten binnen? Dan gaan we verder met de best presterende content en testen we verder. Net zolang totdat we alleen maar winnende campagnes hebben.

Let’s shine online ✨

Wat voor soort bedrijven gingen jou voor?

Inmiddels heb ik meer dan 4 jaar ervaring met het adverteren op social media. Zowel met kleine als grote accounts. Denk aan: webshops, coaches, showrooms, evenementen, sample sales, uitjes en boekingen. De budgetten voor de campagnes variëren van €500 tot €30.000 per maand. Allemaal met maar één doel: het beste resultaat.

Wat kost dit pakket?

Jouw bedrijf verdient de exclusieve aandacht om vervolgens écht in de spotlights te staan. Daarom werk ik met pakketten op maat. De prijzen zijn afhankelijk van wie de content maakt. De prijs is €650,- per maand exclusief btw.

Let’s shine online ✨
Maud Short Online
Maud Short Online

Starten met samenwerken?

Let’s get (short) online! Een goede samenwerking start met een goed, gezellig gesprek en een overheerlijke kop koffie (of in mijn - en misschien ook jouw - geval thee). Laten we kennismaken: on- of offline.

Neem contact op