Wil je groeien op je social media kanalen? Ik kan je helpen met social beheer op Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest en TikTok. Samen behalen we jouw social media doelstellingen. Of dat nu betekent dat je elke maand je social media volledig uitbesteedt of elke maand advies inwint: dat maakt niet uit. Ontdek of het uitbesteden van je social media iets voor jou is.

Over social media beheer

Ik zorg ervoor dat je consistent zichtbaar bent op de belangrijkste platformen van jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jij je socials rockt. Ik kan een deel van jouw social media beheer op me nemen of het complete plaatje van A tot Z. Denk aan het ontwikkelen van de juiste strategie achter jouw social media kanaal tot aan volledig beheer met contentcreatie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Met de juiste input vanuit jouw kant creëren we deze succesformule. Of dit nu betekent dat je mij het juiste beeldmateriaal aanlevert of jouw visie, wensen en ideeën met mij deelt: we hanteren een aanpak die bij jou én je bedrijf past. Welke route we ook afleggen naar jouw online succes, kom maar op. Ik heb er zin in!

Let’s shine online ✨

Social media platformen

Dit is iets voor jouw bedrijf als je...

• vergeet te posten, omdat je het te druk hebt.

• het er niet meer ‘even’ bij kan doen.

• zichtbaar wil zijn op social media, maar niet weet hoe.

• wil focussen op je eigen passie en niet wil nadenken over je socials.

Let’s shine online ✨
Maud Short Online

Voorbeelden bij…..

Je wil nog een deel zelf doen:

• Ik maak een contentkalender voor je en bedenk de strategie. Vervolgens voer je deze zelf uit.

• Je zoekt zelf interactie op je kanaal. Denk aan het volgen van mensen in je doelgroep, reageren op mensen en op dm’s reageren. Zo halen we samen het beste uit je kanalen.

• Jij levert de content aan, denk aan foto’s en video’s.

Je wil het volledig uitbesteden:

• Ik voer zelf de strategie en kalender uit. Samen bepalen we wat je deze maand wil uitlichten op je social kanalen.

• Ik maak de teksten en visuals voor je social media.

• Je laat het sociale gedeelte aan mij over en ik zoek interactie op jouw kanaal.

• Ik regel de content voor je: een fotograaf maakt je foto’s en/of ik schiet video’s.

Maud Short Online

Wat kost dit pakket?

Jouw bedrijf verdient de exclusieve aandacht om vervolgens écht in de spotlights te staan. Daarom werk ik met pakketten op maat. De prijzen zijn afhankelijk van wie de content maakt en wat je allemaal aan mij wil overlaten. De startprijs begint vanaf €300,- per maand exclusief btw.

Let’s shine online ✨
Maud Short Online

Starten met samenwerken?

Let’s get (short) online! Een goede samenwerking start met een goed, gezellig gesprek en een overheerlijke kop koffie (of in mijn - en misschien ook jouw - geval thee). Laten we kennismaken: on- of offline.

Neem contact op